Echipă – Studio 55 Beauty Salon

Echipă

Lucian Bratu

Creative director, Senior Hairstylist, Managing partner

Lucrez de peste 20 ani în domeniul hairstyling. Sunt managing partner la Studio 55 beauty salon, master trainer internațional RevlonProfessional și președinte Intercoiffure Romania.

Salon membru Intercoiffure Mondial

World member

Studio 55 beauty salon face parte cu mândrie din cea mai mare organizație internațională a hairstyliștilor, Intercoiffure Mondial.

Vlad Babenco

Guest manager, Managing partner

Studio 55 beauty salon este acel "aici și acum" unde te simți împlinit. Am pornit această antrepriză pentru și împreună cu Lucian Bratu în 2016 și simt că suntem pe un drum de viață deosebit.

Ana-Maria Luiza Angelescu

Hairstylist

Pasiunea pentru frumusețe si faptul că îmi place să lucrez cu oamenii m-au îndemnat să aleg hairstyling-ul.

Elena Grigore

Skin care specialist

Studio 55 beauty salon este mai mult decât un simplu spațiu pentru înfrumusețare, este o oază de liniște, de siguranță. Aici poți să îți transformi profesia în artă. Aici clienții devin prieteni, unde te poți deconecta de la grijile zilnice, poți face liniște cu tine, poți respira și avea o stare de bine.

Andreea Ghioca

Hairstylist

Îmi place sa lucrez într-un mediu creativ și sa aduc un zâmbet pe fețele oamenilor, așa că meseria de hairstilist îmbină perfect interesele mele. Am avut inspirația sa aleg un domeniu care mă bucura și mă împlinește, unde pot evolua constant.

Mari Olteniceanu

Specialist manichiură-pedichiură

Simplitatea este cel mai sofisticat lucru pe care îl poți purta. De-a lungul anilor atenția la detalii, forma armonioasă a unghiei, tăierea cuticulei, sănătatea unghiilor a devenit cartea mea de vizită. Studio 55 este despre echipa, despre dorința tuturor de a face oameni fericiți, de a crea zâmbete și de a da starea de bine oricărei persoane care ne vizitează.

Lucia Codrean

Eyelash artist

Cu mult timp în urmă, am făcut un curs de extensii de gene mai mult dintr-o curiozitate. Acum acest hobby a devenit job-ul meu. De atunci au trecut 6 ani, au urmat multe alte cursuri și diplome și îmi practic meseria cu aceeași curiozitate și pasiune.